Devin Fitzpatrick Art Consultants

Devin is passionate about designing spaces for art and also incorporating art into existing spaces.

published on November 14, 20172 reads 2 readers 0 completed
Forbedre bedriftens kultur med kunstverk

Forbedre bedriftens kultur med kunstverk

Hvis du er bedriftseier og onsket a legge til en viss faktor til tilfredsstillelse av bade ansatte og kunder, sa sette opp kunstverk i kontorbygg kan være en av de beste valgene. Det bor ikke være om storrelsen pa virksomheten din til a ha en god bedriftskultur fordi det bor være for enhver bedrift a ha det.

Hvis kontoret ser lackluster, er det pa tide a starte endring i omgivelsene. Du bor tiltrekke positiv energi i din valgte kunstverk. Vakre bilder, spretter av farge, eller motiverende kunst kunne gjore underverker i a gi en god stemning til dine ansatte, kunder eller besokende. Noen funn avslorer ogsa at inkludert kunst pa arbeidsplassen fremmer gode og positive folelser sammen med okende kreativitet.

Devin Fitzpatrick Art Consultants utarbeidet noen tips til vurdering i a forbedre bedriftens kultur med kunstverk. Det forste du ma bestemme er folelsen du onsket a uttrykke med plukket kunstverk. Nar din ansatt eller besokende gar inn i et bestemt omrade pa kontoret bygningen, hva slags folelse du ville ha dem til a ha? Identifisere den og begynne derfra. Til riktig match dine behov eller interesser til kunstverkene, ville det være bra a fa service av en kunst konsulent.

For det andre, velger kunstverk som kunne snakke for merkevaren din. For eksempel, hvis virksomheten er pa den klassiske og tradisjonelle banen, sa er det fint a ha kunstverk med samme tema, men hvis virksomheten fremmer cutting-edge og moderne merkevarer, velger kunstverk med lignende folelse. Mal a ha kunstverk som raskt kan formidle hva som er din virksomhet handler om nar en person gar inn pa kontoret bygningen. Fa service av en profesjonell kunst konsulenttjenester som Devin Fitzpatrick Art Consultants kunne gi mer dybde og ekspert kunnskap om valg av kunstverk i a gi det sentrale budskapet om din virksomhet merkevare til kunder og hapefulle ansatte.

Til slutt bor du gi verdi til vurderingene av menneskene rundt deg spesielt dine ansatte. Du bor legge til sine preferanser til forslag til Art konsulent for a ha et mer fordelaktig og positivt resultat. Det er dine ansatte som skal se kunstverk hver dag sa deres meninger er av betydning ogsa.

En mate a kjenne deres smak utforer en undersokelse blant dine ansatte. Selv om dette kanskje ikke egentlig ta alle minst du kommer til a vite den oppfatning av flertallet. For eksempel, hvis resultatet sier at mange er i favor av natur scener eller fotografier, deretter prioritere det sammen med rad fra din kunst konsulent hvis du har en. Bruke sine forslag til den endelige avgjorelsen om kunstverk kan ogsa inspirere dem til a være mer entusiastiske i a gjore sine respektive jobber.

Kontakt Devin Fitzpatrick Art Consultants for mer informasjon om a velge riktig type kunstverk i a sette opp pa veggene i kontorbygningen.
Join Qfeast to read the entire story!
Sign In. It is absolutely free!
0.0
Please Rate:
0.0 out of 5 from 0 users
Be the first to add this story to favorites
▼Scroll down for more stories

Comments (0)

Be the first to comment