Ulovime

created a personality quiz
Kakov vpecatok ostavate
personality
quiz
Чувството кога ќе го слушнете сопствениот глас... Да, првиот впечаток – Не е можно, тоа не сум јас. Па, да тоа е Вашиот глас, колку чудно и да Ви звучи кога ќе се слушнете себе си. А сте размислувале ли како другите гледаат на ...
2 responses 1 profile quiz
on July 18, 2014