Most Popular Kitchen Interior Style?

Traditional
25%
3 votes
Contemporary
0%
0 votes
Country
8.3%
1 vote
Classic
25%
3 votes
Transitional
8.3%
1 vote
Modern
33.3%
4 votes
Add this poll to your starred list!
▼Scroll down for more polls

Comments (8)

Alisa_Harper
Přesto je dobré mít po ruce dobrého údržbáře, který vám kdykoli pomůže vyřešit problémy v domácnosti, které vy sami buď řešit nechcete, nebo to prostě neumíte. Nejraději bych se takovými věcmi doma vůbec nezabýval, mám dost dobrodružství v práci. Ať si každý dělá, co chce.
reply
Report
on February 13
Julietta
Když jsme se nedávno stěhovali, potřebovali jsme demontáž nábytku a společnost MistrHouse https://mistrhouse.cz/cz/sborka-mebeli/ nám pomohla. Mají kvalifikované odborníky s bohatými zkušenostmi s montáží a demontáží všech typů nábytku. Takže vám tuto společnost doporučuji, protože jsem si ji osobně ověřil. Kvalitní práce za přijatelnou cenu, to je pro mě osobně See More▼
reply
Alisa_Harper
Je důležité jednat se spolehlivou společností, která zaručuje kvalitní práci za rozumnou cenu. Koneckonců, stěhování může být samo o sobě docela stresující, a když se těchto úkolů ujmou profesionálové, celý proces to usnadní. Díky zkušenostem a kvalifikaci profesionálů si můžete být jisti, že nábytek bude smontován a demontován správně, bez poškození a problémů.
reply
Report
on February 13
Report
on February 12
Steeve86
Dávám přednost kuchyním v moderním stylu. Především si cením funkčnosti a nejnovějšího vybavení. Mám byt v Praze a chci ho zrekonstruovat a vybavit v moderním stylu systémem inteligentní domácnosti. Nemám však představu, jak demontovat a odvézt starý nábytek. Existuje v Praze taková služba? Můžete mi poradit?
reply
Alisa_Harper
Potřebujete se pouze přestěhovat, nebo máte všechen nábytek smontovaný a potřebujete ho před stěhováním demontovat? Pokud potřebujete demontovat a nechce se vám do toho, raději se obraťte na profesionály, kteří vše zvládnou během několika hodin. Stačí najít dobrého řemeslníka.
reply
Report
on January 25
Report
on January 25
Hurzvegn
In the course of interior planning, I had to abandon the idea of ​​two sofas, and I focused my search on a large non-standard sofa, and this modern sectional https://www.roomservice360.com/modern-living-room-furniture/sectional-sofas.html with wooden inserts came up in all respects. The dimensions of the sofa are very important for us, not only from the aesthetic See More▼
reply
Report
on December 05, 2022
UrBallas
I am having some difficulty choosing good furniture, most stores have low quality furniture, I would like to buy furniture made of solid timber and wood so that it is reliable.
reply
Report
on December 05, 2022
WarriorBunny
Modern.
reply
Report
on January 12, 2016